Обсяги замовлень з AliExpress під час карантину зросли на 74% - Укрпошта — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обсяги замовлень з AliExpress під час карантину зросли на 74% - Укрпошта

Казна та Політика
788
Логістичний оператор “Цайняо” (Cainiao Network належить Alibaba Group) з початку року відправив українським покупцям AliExpress близько 665 000 кілограм посилок, що на 74% більше, ніж у минулому році.
Про це повідомляє пресслужба “Укрпошти”.
«У перші 2 тижні карантину ми спостерігали стрімке скорочення замовлень, а вже у квітні обсяги замовлень почали відновлення і на сьогодні відновилися практично до рівнів 2019 року, адже клієнти переконуються, що шопінг закордоном лишається надійним. Загалом у світі було відмінено 95% всіх пасажирських рейсів, якими транспортується і пошта. Але нам з партнерами вдалося швидко запустити альтернативні рішення вантажного авіасполучення, щоб витримати терміни доставки», – відзначив перший заступник генерального директора Укрпошти Олександр Перцовський.
Терміни доставки товарів:
  • середній термін доставки посилок в країну склав близько 30 днів;
  • скороченню термінів сприяв запуск прямих вантажних рейсів «Цайняо» із замовленнями AliExpress до європейських хабів із доставкою на склади Укрпошти у Львові.
«Під час карантину покупці продовжили активно замовляти на AliExpress. У порівнянні з минулим роком загальний обсяг замовлень виріс на 74%, при цьому нові маршрути дали можливість навіть скоротити терміни доставки посилок в Україну. І ми продовжимо працювати над новими каналами доставки, які дозволять зробити покупки ще більш приємними», – відзначає генеральний директор «Цайняо» в Східній Європі В’ячеслав Савін.
Найпопулярніші товари: електроніка, одяг, асортимент для дому і саду, а також дитячі товари та товари для краси і здоров’я.

Довідка Finance.ua:

19 травня Верховна Рада прийняла за основу законопроєкт 2788-д “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо фінансових послуг у галузі поштового зв’язку”, який передбачає розширення фінансових послуг “Укрпошти”.
Законопроєкт пропонує дозволити поштовому оператору надавати такі послуги:
  • відкривати й обслуговувати поштові рахунки на території України для зарахування зарплат, пенсій, державних соціальних допомог, торговельної виручки;
  • виконувати розрахункові банківські операції;
  • здійснювати валютообмінні операції;
  • проводити емісію платіжних карток для обслуговування поштових рахунків тощо.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас