Після 22 червня карантин в Україні можуть продовжити - МОЗ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Після 22 червня карантин в Україні можуть продовжити - МОЗ

Казна та Політика
1229
Карантин в Україні може бути продовжений і після 22 червня. Про це повідомив заступник голови МОЗ, головний санітарний лікар Віктор Ляшко в ефірі “Україна 24”.
“Зараз він (карантин – ред.) триватиме до 22 червня, це 100%, після цього будемо дивитися, як пом’якшення з 10 і 15 червня впливатиме на ситуацію”, – сказав Ляшко.
Він зазначив, що якщо ситуація із захворюваністю буде на такому ж рівні, то карантин буде адаптивним, і адаптивність його буде, можливо, не на обласному рівні, а на рівні населеного пункту.
Ляшко додав, що все залежатиме від епідемічної ситуації не тільки в Україні, але і в країнах Європейського Союзу, які першими увійшли в епідемічний процес.
Уряд з 12 березня ввів в Україні карантин з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції. Зокрема, була зупинена робота метрополітену в Києві, Харкові та Дніпрі, рух наземного транспорту в містах.
Перші послаблення карантину в Україні стартували з 11 травня.
З 22 травня в Україні оголошено наступний етап пом’якшення карантину. Кабінет Міністрів ухвалив рішення про встановлення адаптивного карантину в Україні з 22 травня до 22 червня.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас