УЗ залишила в поїздах "Інтерсіті+" колишнього постачальника їжі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УЗ залишила в поїздах "Інтерсіті+" колишнього постачальника їжі

Фондовий ринок
738
“Укрзалізниця” підписала додаткову угоду на 4 місяці з компанією “Вог Кафе” щодо надання послуг харчування в “Інтерсіті+”. Ця компанія забезпечувала харчування в швидкісних поїздах і раніше.
Про це повідомляє прес-служба “Укрзалізниці”.
“Відтепер замість 1,3 мільйона гривень на місяць “Вог Кафе” буде платити 4,25 мільйона гривень з ПДВ на місяць. Однак тендер на постачальника харчування не скасовується – його оберуть найближчим часом”, – повідомляє прес-служба залізниці. “У кваліфікаційних критеріях до потенційних учасників Укрзалізниця врахує наявність кваліфікованого персоналу, відповідного обладнання та матеріально-технічної бази. Також потенційні учасники повинні мати досвід одночасного надання таких послуг для великої кількості людей. Аукціон буде проведено без обмежень щодо кількості раундів”, – йдеться в повідомленні.
Переможцем тендеру на забезпечення харчування пасажирів поїздів “Інтерсіті” стала компанія “Грінед” без відповідного досвіду. Компанія виграла конкурс в WOG і Socar, а також Do & Co. “Укрзалізниця” звільнила керівництво філії “Українська залізнична швидкісна компанія” за непрозоре проведення конкурсу щодо забезпечення харчування в швидкісних поїздах.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас