Названо найбезпечніші пляжі Європи для відпочинку в умовах коронавірусу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найбезпечніші пляжі Європи для відпочинку в умовах коронавірусу

Особисті фінанси
1081
Впливовий туристичний ресурс European Best Destinations назвав найбезпечніші пляжі Європи для відпочинку в умовах коронавірусу.
Як повідомляється на сайті European Best Destinations, рейтинг було складено на основі різних критеріїв, серед яких: низьке число людей, інфікованих Covid-19 в регіоні, розмір пляжів і кількість квадратних метрів, доступних для кожної людини на пляжі.
Також враховувалася наявність великого числа приватних вілл під оренду, туристичних апартаментів, невеликих або середніх готелів з конкретними медичними критеріями та зобов’язаннями перед мандрівниками (прибирання та дезінфекція номерів після кожного перебування, дотримання соціальної дистанції тощо). Крім того, відібрані пункти призначення розташовані поруч з лікарнями, які ніколи не були переповнені під час пандемії коронавірусу, і в середньому кількість лікарняних ліжок на одного жителя перевищує середній показник по Європі.
Найбезпечніші пляжі Європи-2020: 1. Превеза (Греція) 2. Компорта (Португалія) 3. Хельська коса (Польща) 4. Порту-Санту (Португалія) 5. Пляж Халікунас в Корфу (Греція) 6. Рів’єра Біч (Мальта) 7. Пляж Мея Прайя (Португалія) 8. Юрмала (Латвія) 9. Ніда (Литва) 10. Пляж Бінц (Німеччина)
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас