Топ-3 пізнавальних відео травня на Youtube-каналі Finance.ua — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-3 пізнавальних відео травня на Youtube-каналі Finance.ua

Особисті фінанси
1239
У Finance.ua є свій канал на Youtube. Тут ми розповідаємо про курс валют, головні новини і ділимося фінансовими порадами.
Хоч ми і перебували на карантині в травні, але продовжували знімати для вас корисні відео на різні теми. Топ-трійку найкорисніших відео травня ми вирішили зібрати в одну новину, вони того варті. Дивіться прямо зараз:
1. “Плюси” від епідемії, і чого чекати українцям. Фінансовий експерт Олексій Козирєв розповідає про ситуацію з ВВП і показує позитивні моменти в економіці України під час світової кризи.
⚡ Підписуйтесь на канал, щоб не пропускати новинки:

Корисно! Хочу підписатися.

2. Де взяти іпотеку в 2020 році? Ексклюзив від Finance.ua. Завдяки відео дізнаєтеся, де знайти вигідні пропозиції від банків з іпотечного кредитування. Представлено вибірку з іпотеки як первинного, так і вторинного ринку.
🏗️ Обов’язково будемо стежити за розвитком іпотеки в Україні. Все найбільш корисне й актуальне з цієї теми буде на Youtube-каналі:

Просто MUST HAVE. Хочу підписатися!

3. Як отримати довідку про доходи онлайн. Лише за кілька хвилин в електронному кабінеті Державної податкової служби можна отримати необхідну довідку. Щоправда, якщо знати, де шукати. Радимо зберегти відео, обов’язково стане в нагоді.
💲 У нас в планах знімати ще більше корисних відео, які допоможуть кожному грамотно розпоряджатися фінансами, не витрачати зайвого і обирати оптимальні варіанти для витрат і накопичень.

Те, що треба. Підпишуся і не втрачу!

P.s. Друзі, обов’язково пишіть в коментарях під відео (або в коментарях прямо під цією новиною), яка тема для вас була б найбільш корисною. Пропозиції щодо тем також можете надсилати на: editor@mail.finance.ua. Найбільш запитаним темам обов’язково присвятимо окремі відео.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас