Samsung випускає Samsung Access для нових пристроїв Galaxy — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung випускає Samsung Access для нових пристроїв Galaxy

Технології&Авто
489
Компанія Samsung випускає Samsung Access, щомісячну платну програму оновлення в США для користувачів, які набувають нових телефони Galaxy S20, Galaxy S20 Plus або Galaxy S20 Ultra.
На відміну від своєї застарілої програми оновлення, Samsung Access надає додаткові переваги, в тому числі членство в Premium Care і преміальну підписку на Microsoft 365, яка включає в себе Word, Excel, Outlook, PowerPoint і Skype, а також 1 ТБ хмарного сховища OneDrive. Пропозиція діє тільки для покупців нових смартфонів.
Вартість мінімальної тримісячної передплати на Samsung Access коштуватиме 37 доларів в місяць для S20, 42 долари в місяць для S20 Plus і 48 доларів в місяць для S20 Ultra. Абоненти Access можуть оновлювати свої пристрої кожні дев’ять місяців або раніше за 100 доларів. Існує також можливість повністю скасувати план через три місяці або раніше за плату в 100 доларів. У такому випадку доведеться також повернути телефон до магазину.
Компанія Apple має аналогічну програму під назвою iPhone Upgrade Program, яка дозволяє користувачам отримати новенький iPhone, преміальне членство AppleCare AppleCare за щомісячну плату і прості можливості оновлення.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас