Нацбанк отримав від Ярославського документи на Банк Кредит Дніпро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацбанк отримав від Ярославського документи на Банк Кредит Дніпро

Фондовий ринок
851
Національний банк знаходиться тільки на півдорозі до відповіді на питання, чи зможе бізнесмен Олександр Ярославський купити Банк Кредит Дніпро у Віктора Пінчука.
«Ми отримали пакет документів від пана Ярославського на початку квітня, зараз він в роботі», – повідомила перша заступниця голови НБУ Катерина Рожкова в інтерв’ю.
НБУ вивчає ці документи, репутацію покупця і його здатність володіти банком.
«Для ухвалення рішення нам необхідно отримати додаткову інформацію. Для нас важливими є ділова репутація покупця, майбутня бізнес-модель банку – що і як акціонер планує робити, а також розуміння, чи є у акціонера можливість і готовність за необхідності фінансово підтримувати банк капіталом», – перерахувала Катерина Рожкова.
При цьому НБУ спілкується і з покупцем, і з керівництвом банку.
«За усіма цими пунктами ми працюємо з командою пана Ярославського і Банком Кредит Дніпро. Коли будуть результати, зможемо щось сказати. Поки ми ще навіть половини дороги не пройшли», – сказала вона.
Олександр Ярославський, який раніше володів Укрсиббанком, вже отримав дозвіл Антимонопольного комітету України на купівлю Банку Кредит Дніпро у Віктора Пінчука.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас