Apple закрила свої магазини в США через вандалізм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple закрила свої магазини в США через вандалізм

Фондовий ринок
2087
Apple тимчасово закрила більшість своїх роздрібних магазинів у США задля безпеки співробітників і клієнтів, оскільки протести, викликані смертю Джорджа Флойда в Міннеаполісі, продовжують поширюватися по всій країні. Численні Apple Store були атаковані мародерами.
iPhone Apple стверджує, що закриття магазинів триватиме до неділі. У деяких місцях з великими пошкодженнями магазини можуть закритися на невизначений час.
“З огляду на здоров’я і безпеку наших команд, ми прийняли рішення залишити в неділю кілька наших магазинів в США закритими”, – йдеться в повідомленні компанії. Тільки 140 з 271 роздрібних магазинів Apple в США були знову відкриті після карантину, перш ніж минулого тижня спалахнули протести. Одним з перших цільових магазинів був Apple Uptown в Міннеаполісі, який було розграбовано.
Наступні протести призвели до пошкодження або розкрадання магазинів у Портленді, Філадельфії, Брукліні, Солт-Лейк-Сіті, Лос-Анджелесі, Чарльстоні, Вашингтоні, округ Колумбія, Скоттсдейл і Сан-Франциско. Продукти Apple, вкрадені з магазинів, після виходу з будівлі стають непрацездатними і можуть відстежуватися владою.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас