ПриватБанк знизив ставки за діючими кредитами 60 тисячам компаній і підприємців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк знизив ставки за діючими кредитами 60 тисячам компаній і підприємців

Особисті фінанси
33
ПриватБанк автоматично знизив ставки за діючими програмами фінансування малого бізнесу для 60 тисяч українських компаній і підприємців.
Як повідомили в банку, ставка щомісячної комісії по “кредитних лімітах на рахунки” знижена для 44 тисяч юридичних осіб та підприємців. Також до кінця року знижена щомісячна ставка для 15 тисяч позичальників програми “КУБ” і понад тисячі клієнтів програм проектного кредитування.
За прогнозами банку, до кінця року отримати нове фінансування по антикризовим ставками зможуть ще більше 40 тисяч компаній малого бізнесу і підприємців.
Нагадаємо, з 25 травня ПриватБанк суттєво знизив ставки за всіма кредитними програмами фінансування юридичних осіб та підприємців, щоб допомогти українському бізнесу подолати наслідки карантину.
Зниження кредитних ставок поширюється не тільки на нові, але і на всі діючі кредитні угоди програм підтримки малого бізнесу, за винятком клієнтів, яким проведено кредитні канікули / реструктуризації боргу, або які мають або будуть мати прострочену заборгованість.
Детальніше про зниження ставок і про кредитні програми ПриватБанку для бізнесу можна дізнатися на сторінці kredit.pb.ua.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас