Mastercard Більше повертається: збирайте бали - отримуйте подарунки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mastercard Більше повертається: збирайте бали - отримуйте подарунки

Особисті фінанси
81
Програма Mastercard Більше виходить з відпустки. Отримуйте додаткові бали за кожну транзакцію, виконану карткою Mastercard, та обмінюйте на нові призи. В програмі беруть участь Foxtrot.ua, Zakaz.ua, OKKO, Uklon, Rozetka, Portmone, Booking.com та багато інших. Розраховуйтеся за будь-які покупки карткою Mastercard від Кредобанку та отримуйте знижки на улюблені товари й послуги.
Що таке Mastercard Більше?
Це бонусна програма, в якій учасники накопичують бали за оплати карткою Mastercard. А бали потім можуть обмінювати на пропозиції з каталогу (знижки, участь у розіграшах). Ви отримуєте бали за покупки, що перевищують 50 грн. Умови, каталог подарунків та реєстрацію дивіться на сайті Mastercard.
Після перезапуску програми та підключення до неї банку, необхідно заново пройти процес реєстрації і прив’язати до свого персонального кабінету картки, включаючи ті, які вже були прив’язані в кабінеті першої версії платформи. Якщо карта раніше брала участь в програмі, накопичені бали (в тому числі і за період під час недоступності програми) будуть відображатись в особистому кабінеті.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас