Технологічні компанії розробляють натільний датчик для контролю температури тіла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Технологічні компанії розробляють натільний датчик для контролю температури тіла

Технології&Авто
287
Група американських компаній працює над розробкою натільного датчика у вигляді невеликого пластиру, який можна використовувати для моніторингу температури тіла. Передбачається, що він допоможе виявляти хворих на COVID-19, оскільки підвищена температура є одним із симптомів захворювання.
У наклейці буде спеціально розроблена мікросхема, випуск якої планується освоїти на підприємстві в Міннесоті, керованому компанією SkyWater Technology. Їй допомагають фірма Linear ASICs з Огайо, інвестиційна фірма Asymmetric Return Capital, що розробляє мікросхеми і базується в штаті Нью-Йорк. За словами представників компаній, пластир буде закріплюватися на шкірі і підключатися до смартфону за бездротовим каналом.
Проєкт є частиною більш широкого партнерства з двома іншими фірмами: виробником програмного забезпечення SensiML, дочірнім підприємством QuickLogic і постачальником послуг охорони здоров’я на дому Upward Health. Партнери сподіваються використовувати штучний інтелект для аналізу сигналів, таких як звуки кашлю, для виявлення симптомів COVID-19. Ці результати потім можуть бути використані для створення сенсорних систем, які зможуть перевіряти наявність вірусу і сповільнювати його поширення.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас