Xiaomi випустила пауербанк з швидкою зарядкою на сонячних батареях (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустила пауербанк з швидкою зарядкою на сонячних батареях (фото)

Технології&Авто
1700
Портативний акумулятор – популярний аксесуар для зарядки гаджетів на ходу, але час від часу і йому потрібна розетка для «дозаправки». Компанія Xiaomi представила альтернативне рішення – новий пауербанк YEUX здатний поповнювати ємність власної АКБ як від побутової електромережі, так і від комплектних сонячних панелей.
Новинка поставляється разом зі спеціальним складним чохлом, в який вбудовані сонячні елементи, і, за заявою виробника, здатна «прокачати» вбудовану АКБ на 6400 мАг навіть в похмуру погоду. На корпусі пристрою розмістилися два порти USB Type-A і один USB Type-С (максимальна вихідна потужність 15 Вт), а також панель індикації, яка відображає інтенсивність сонячного світла.
Xiaomi випустила пауербанк з швидкою зарядкою на сонячних батареях (фото)
Робоча поверхня аксесуара захищена покриттям з Оксфордської тканини з високою світлопроникністю і зносостійкістю. До складу захисного матеріалу також входить поліуретан, який забезпечує конструкції захист від потрапляння води. Пристрій можна заряджати і від звичайної розетки за допомогою роз’єму micro-USB (10 Вт).
Вартість комбінованого пауербанку на краудфандинговій платформі Xiaomi Youpin становить $49.
За матеріалами:
4pda
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас