В МАУ розповіли, як збираються відновлювати польоти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В МАУ розповіли, як збираються відновлювати польоти

Фондовий ринок
955
Вітчизняна авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) розпочала підготовку до реалізації бізнес-стратегії, спрямованої на відновлення польотів після карантину, запровадженого в Україні через пандемію коронавірусу.
Як повідомили у пресслужбі авіакомпанії, плани з рестарту роботи компанії розраховані з урахуванням оптимістичного сценарію зі зняття обмежень на вільний виїзд/в’їзд з/до Україні з 15 червня 2020 року як українців, так і іноземців.
МАУ прогнозує, що після відновлення операційної діяльності пасажиропотік авіакомпанії скоротиться приблизно на 46% – до 1,9 млн пасажирів. При цьому на початковому етапі рестарту – до квітня 2021 року – перевізник планує виконувати міжнародні середньомагістральні point-to-point рейси, здатні демонструвати високе завантаження без підтримки транзиту, а також відновити внутрішні рейси.
На другому етапі – після нормалізації трафіку – відновити мінімальну міжнародну мережу. Виконання далекомагістральних рейсів можливе після організації ключових фідерних маршрутів – орієнтовно з квітня 2021 року.
Для ефективної роботи на зміненому після пандемії авіаринку МАУ запроваджує низку змін до базового продукту. Зокрема, авіакомпанія планує спростити тарифну політику, зменшити ємність салонів бізнес-класу, збільшити частку прямих продажів через сайт, а також впровадити на сайті сервіс повного циклу, що дозволяє пасажирам самостійно вносити зміни до бронювання.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас