Криклій пояснив, чому УЗ не пускає поїзди в Чернівецьку та Закарпатську області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Криклій пояснив, чому УЗ не пускає поїзди в Чернівецьку та Закарпатську області

Казна та Політика
357
Укрзалізниця технічно готова запустити щонайменше 42 пасажирські поїзди з 1 червня, однак, рішення про можливість відкриття рейсів приймають обласні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки.
Про це в своєму Telegram-каналі повідомив міністр Інфраструктури України Владислав Криклій.
«Коли і які рейси можуть відкритися, визначають обласні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Вони формують відповідне рішення про можливість послаблення з карантину та відновлення сполучення», – підкреслив він.
За словами міністра, на сьогодні є рішення обласних комісій щодо відновлення сполучення в Харківській, Донецькій, Луганській, Одеській, Полтавській і Черкаській областях. «Обласні комісії Чернівецької та Закарпатської областей не дозволили відновлення руху. Обласні комісії Тернопільської та Хмельницької областей дозволили запустити тільки приміське сполучення.
Інші регіони ухвалять рішення додатково протягом 28-30 травня», – зазначив Криклій. Крім того, міністр повідомив, що з 1 червня продаж проїзних документів може здійснюватися відразу за 90 днів до дати відправлення, а не за 45-60, як було раніше.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас