Як отримати додатковий заробіток в умовах самоізоляції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Як отримати додатковий заробіток в умовах самоізоляції

Особисті фінанси
5753
Останні місяці українцям доводиться жити в умовах самоізоляції. Без масових спортивних та культурно-мистецьких заходів, з закритими школами, університетами, ТРЦ.
Для когось все це – обмеження, а для когось, навпаки, можливості. Адже один з «побічних ефектів» введених заходів – це вільний час, якого у багатьох сьогодні з надлишком. Його можна використовувати, просто сидячи вдома біля телевізора. А можна з користю і вигодою – зайнятися самоосвітою і заробляти гроші. Як саме? Наприклад, навчившись трейдингу.
У цьому допоможе трейдингова платформа Binomo. Вона дає можливість заробляти на торгівлі різними активами людям з будь-яким достатком і досвідом – як новачкам, так і досвідченим трейдерам.
Як отримати додатковий заробіток в умовах самоізоляції
Суть трейдингу в тому, що ви укладаєте угоду на зміну ціни активу в короткостроковій перспективі. Активом може бути валюта, фондові індекси, акції, товарні ф’ючерси, криптовалюта. Якщо ваш прогноз виявився вірним, то ви отримуєте прибуток.
Розглянемо на прикладі, як це працює. Припустимо, ви спрогнозували, що протягом найближчого хвилини євро подорожчає щодо долара і інвестували $100 у відповідний актив.
Як отримати додатковий заробіток в умовах самоізоляції
Якщо курс виросте (неважливо на скільки), ви отримаєте назад $180 – свої $100 і $80 прибутку. Якщо курс не зрушиться, ви отримаєте назад $100, ну, і, якщо валюта, навпаки, подешевшає, то назад ви не отримаєте нічого.
Це простий приклад, який показує, в чому суть трейдингу. Щоб розібратися в ньому детальніше, зрозуміло, доведеться витратити якийсь час.
Але це буде цікаво, оскільки на Binomo можна навчитися всім тонкощам трейдингу абсолютно безкоштовно на демо-акаунті з $1000 на рахунку, який дозволить почати торгувати без ризиків.
Це свого роду торговий тренажер. Він надає доступ до всього функціоналу майданчика, допомагає тестувати власні торгові стратегії і освоювати трейдинг без стартових вкладень.
У торгівлі активами на Binomo є й інші плюси.
  • Ви можете одночасно торгувати різними активами, втілюючи в життя різні стратегії.
  • Низький поріг входу. Початкові інвестиції доступні кожному трейдеру: мінімальний обсяг депозиту – $10, а угоди можуть укладатися на суму від $1.
  • Мінімальний час експірації (момент взаєморозрахунків між учасниками угоди) на Binomo – 1 хвилина. Це означає, що ви зможете отримувати прибуток практично моментально. Взагалі трейдер може вибирати зручний для себе час експірації.
  • Отримувати прибуток також можна, беручи участь в турнірах, які компанія регулярно проводить для своїх трейдерів. Вони бувають безкоштовними і платними.
У перших призовий фонд, як правило, становить сотні доларів, які потім розподіляється між учасниками. Великих грошей на них, звичайно, не заробити, але їх можна розглядати як приємний бонус і додатковий ресурс для тренувань і навчання торгів. Призовий фонд платних турнірів становить уже в десятки тисяч доларів.
  • З Binomo можна отримати преміум-підписку Netflix або HBO, а також доступ до преміальних ігор на платформі Steam.
Як отримати додатковий заробіток в умовах самоізоляції
Що до недоліків, то він, мабуть, один, зате присутній завжди – це ризик. Потрібно усвідомлювати те, що ваша угода може бути невдалою і ви понесете збитки. Але якщо займатися трейдингом системно, стежити за економічними новинами і тенденціями ринків, мати свою чітку торговельну стратегію, то можна пристойно заробляти.
Не дарма для багатьох трейдинг торговими активами вже давно є стабільним джерелом доходу.
В цілому трейдинг – корисний і цікавий спосіб заробітку, який подарує вам неповторні емоції і цінний досвід, дозволить не просто пережити самоізоляцію, а й заробити в її умовах.
Звичайно ж, тільки в тому випадку, якщо ви виберете для цього надійну трейдингову платформу. Ту, яка вже не перший рік пропонує послуги клієнтам, має низький поріг входу в інвестицію і чуйну службу підтримки. І перше, що тут спадає на думку – Binomo.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас