Перевірку бюджетних видатків перенесли через коронавірус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перевірку бюджетних видатків перенесли через коронавірус

Казна та Політика
125
Кабінет Міністрів України переніс строки проведення огляду бюджетних витрат на пізніші дати через карантин, введений владою в рамках заходів для протидії поширенню в країні коронавірусу.
Відповідне рішення ухвалили на сьогоднішньому засіданні уряду без обговорення. Як пояснили в Міністерстві фінансів України, огляди витрат проводять спеціально створені робочі групи, до складу яких входять представники відповідних розпорядників бюджетних коштів та Мінфіну, а також незалежні експерти.
Згідно з повідомленням, робочі групи повинні проаналізувати сфери і напрацювати не менше двох варіантів досягнення мети огляду у відповідній сфері.
Раніше планувалося, що ці звіти представлять уряду до 1 грудня поточного року, однак через карантинні заходи цей термін продовжено до 1 березня 2021 року.
Крім того, уряд змінив термін надання звітів розпорядниками бюджетних коштів, що не провели огляди в 2019 році (Міністерство освіти і науки, Міністерство охорони здоров’я і Міністерство енергетики та захисту довкілля).
“Завершити роботу над звітами і надати їх уряду необхідно в тримісячний строк з дня скасування карантину”, – нагадали в Мінфіні.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас