IKEA призупинила роботу інтернет-магазину в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IKEA призупинила роботу інтернет-магазину в Україні

Фондовий ринок
6575
Шведська компанія IKEA, найбільший у світі рітейлер меблів і товарів для дому, ухвалила рішення тимчасово обмежити можливість оформляти нові замовлення в українському Інтернет-магазині.
Про це повідомляється в офіційному коментарі IKEA агентству “Інтерфакс-Україна”.
“Щоб задовольнити попит і надалі відповідати високим стандартам IKEA і очікуванням клієнтів, ми ухвалили рішення обробляти і доставляти вже зареєстровані замовлення і тимчасово обмежити можливість оформляти нові”, – йдеться в офіційній відповіді IKEA.
При цьому вказується, що компанія робить все можливе для максимально швидкого відновлення діяльності сайту.
“Разом з місцевими сервіс-провайдерами команда IKEA наполегливо працює, щоб розширити можливості і відповідати очікуванням покупців. Ми робимо все можливе, щоб відновити діяльність сайту якомога швидше, і щойно це стане можливим, відразу вам повідомимо”, – резюмували в компанії.

Довідка Finance.ua:

  • IKEA 14 травня офіційно запустила можливість замовлення товарів з інтернет-магазину в Україні, а також відкрила пункти видачі в київських ТЦ Auchan Rive Gauche і ТЦ Metro Cash & Carry.
  • Після запуску інтернет-магазину IKEA планує якомога швидше відкрити свій магазин в новому міському форматі (city store) в Києві. Компанія нещодавно підписала договір оренди з торгово-розважальним центром Blockbuster Mall, підтвердили в компанії.
  • Мер Києва Віталій Кличко вважає, що прихід шведської компанії IKEA на український ринок особливо цінний в ситуації, яку зараз долає світ у зв’язку з пандемією COVID-19.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас