Діджиталізація Кривого Рогу – Укргазбанк та VISA запустили безконтактну оплату в міському транспорті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Діджиталізація Кривого Рогу – Укргазбанк та VISA запустили безконтактну оплату в міському транспорті

Особисті фінанси
28
УКРГАЗБАНК та Visa запустили оплату проїзду в тролейбусах, трамваях та автобусах Кривого Рогу за допомогою сучасного та зручного способу – безконтактних банківських карток.
Спеціальні пристрої – валідатори – встановлені у майже 300 одиницях міського транспорту. Щоб оплатити проїзд, пасажиру достатньо піднести до валідатора банківську або транспортну картку.
Транспортне рішення дозволяє оплачувати проїзд будь-якими безконтактними платіжними засобами будь-якого банку України та світу. Безготівкова оплата проїзду можлива через стаціонарні валідатори, установлені в муніципальному транспорті – тролейбусах, трамваях та автобусах, що курсують містом. У майбутньому також планується розширення мережі безконтактної оплати за проїзд у маршрутних таксі міста.
«Сучасні технології щодня все глибше проникають в наше життя, а з ними – зручність і комфорт. Сьогодні важко уявити сферу, яку б оминула технологічна революція. Сучасний споживач вже зовсім інший – він добре знається на якісному банкінгу, технологіях та надзвичайно уважний до деталей. Саме тому ми будемо використовувати цю всеосяжну мобільну екосистему із усіма «розумними» пристроями, які роблять життя українців простішим, а розрахунки – зручнішими та безпечнішими», – Віталій Буценко, заступник директора департаменту альтернативних каналів УКРГАЗБАНКУ.
УКРГАЗБАНК та Visa вже успішно реалізувала аналогічний проект у Вінниці.
«Впровадження безконтактної оплати у транспорті – чіткий сигнал готовності місцевої влади до сучасних змін. Як лідер інноваційних платіжних рішень, Visa допомагає містам України запустити систему безконтактної оплати проїзду, переваги від якої отримують і пасажири, і транспортники. Ця система зручна, прозора, дозволяє заощаджувати час і гроші та розширює середовище безготівкової економіки», – відзначила Світлана Чирва, регіональний менеджер компанії Visa в Україні та Молдові, виконуюча обов’язки регіонального менеджера в Республіці Білорусь.
Діджиталізація Кривого Рогу – Укргазбанк та VISA запустили безконтактну оплату в міському транспорті
Діджиталізація Кривого Рогу – Укргазбанк та VISA запустили безконтактну оплату в міському транспорті
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас