Названо терміни виходу окулярів доповненої реальності від Apple — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо терміни виходу окулярів доповненої реальності від Apple

Фондовий ринок
526
Протягом деякого часу до нас доходили чутки про окуляри Apple AR. За словами аналітика Мінг-Чі Куо, Apple випустить пристрій в 2022 році.
Це пов’язано з попередніми чутками про Apple Ar Glasses, він також поділився деякими подробицями про деякі нові iPad від Apple. Компанія, очевидно, працює над новим 10,8-дюймовим iPad і або 8,5-дюймовим, або 9-дюймовим iPad Mini, 10,8-дюймова модель, мабуть, з’явиться в другій половині 2020 року, а iPad Mini – на початку 2021 року.
“Ми прогнозуємо, що Apple випустить нові 10,8-дюймові ‌iPad‌ і 8.5-9-дюймові iPad міні-моделі. GIS буде основним постачальником сенсорних панелей. Дві нові моделі iPad будуть слідувати стратегії продукту iPhone SE, а точками продажу стануть доступна ціна і використання швидких чіпів.
Ми вважаємо, що GIS буде основним постачальником сенсорних панелей для цих двох нових доступних моделей ‌iPad‌, оскільки компанія є найбільшим постачальником сенсорних екранів середнього розміру завдяки ціновим перевагам.
Дві нові доступні моделі iPad будуть значно сприяти збільшенню доходів GIS, оскільки на доступні моделі припадає 60-70% від загального обсягу поставок iPad”, – йдеться в аналітиці.
10,8-дюймовий iPad і 9-дюймовий iPad Mini будуть більш бюджетними пристроями, такими як iPhone SE.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас