Кличко відреагував на підвищення тарифів на холодну воду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко відреагував на підвищення тарифів на холодну воду

Особисті фінанси
1047
Київська влада відкидає можливість підвищення тарифів на холодну воду та водовідведення. Таким чином, столичному водоканалу не дозволять підняти ціни на 19% з 2021 року.
Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн прес-конференції.
«Ми не дозволимо підвищувати тарифи на холодну воду та водовідведення. В ситуації, коли Україна та Київ борються з пандемією, коли в країні діють обмеження, підвищувати ціну на життєво необхідну послугу – неприпустимо. Я в цьому переконаний», – наголосив Віталій Кличко.
Нагадаємо, «Київводоканал» опублікував заяву про наміри підвищити тарифи компанії на послуги водопостачання та водовідведення для киян ще на 19% – із січня 2021 року.
«Ми розуміємо, що ціна на послуги формується з об’єктивних витрат. Зокрема, вартості електроенергії, зарплати персоналу та інших. Але ж ми повинні зважити і на платоспроможність людей, що значно знизилась через карантинні заходи. Тому міська влада не дозволить підвищувати тарифи на холодну воду та водовідведення», – підкреслив мер столиці.
Мер також нагадав, що рівень оплати в місті за спожиту холодну воду – понад 90%.

Довідка Finance.ua:

  • Для киян встановлено найменший тариф на послугу розподілу природного газу. Встановлює тариф регулятор – Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас