IFC визнала Укргазбанк найкращим банком у Східній Європі за програмою торговельного фінансування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

IFC визнала Укргазбанк найкращим банком у Східній Європі за програмою торговельного фінансування

Фондовий ринок
723
Міжнародна фінансова корпорація (IFC, член групи Світового банку) визнала Укргазбанк найкращим банком-емітентом у Східній Європі у 2019 році. Цього року перемога у номінації GTFP 2019 Best Issuing bank Partner in Eastern Europe дісталася держбанку.
Як зазначено на сайті банку, це відзнака роботи за досягнення у Глобальній програми IFC з підтримки торговельного фінансування, до якої держбанк долучився восени 2017 року.
 
Голова правління Укргазбанку Кирило Шевченко зазначив, що співпраця з такою потужною корпорацією як IFC, дозволяє відкривати нові ринки для українських виробників, збільшувати та розширювати зовнішньоторговельні операції, таким чином стимулюючи економічне зростання України.
 
Завдяки співпраці з МФК, Укргазбанк першим в Україні почав інвестувати в екологічні проекти, де кожна інвестиція має потужний соціальний вплив. А приєднання до Глобальної програми підтримки торгівлі надало Укргазбанку можливість збільшити обсяги фінансування зовнішньоекономічних контрактів своїх клієнтів.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас