"Укроборонпром" хоче співпрацювати з приватним бізнесом у сфері розвитку безпілотників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укроборонпром" хоче співпрацювати з приватним бізнесом у сфері розвитку безпілотників

Фондовий ринок
156
Державний концерн “Укроборонпром” шукає можливості для державно-приватної взаємодії у сфері ОПК та оптимальні механізми співпраці з приватними виробниками озброєння, у тому числі з розвитку авіаційних та наземних безпілотних апаратів оборонного та подвійного призначення.
Як наголошується в повідомленні на сайті концерну, співпрацю Державного концерну і приватного сектору вирішили обговорювати саме на прикладі безпілотних апаратів, оскільки вже розроблено велику кількість легких розвідувальних і моніторингових комплексів, але поки що на українському ринку немає бойових машин, поставлених на озброєння.
“За останні два місяці ми істотно просунулися в розробці продуктової стратегії інноваційних продуктів “Укроборонпрому” і відкриті до співпраці з приватним сектором за новими розробками. Ми працюємо на зближення потреб ринку і можливостей наших конструкторських бюро, щоб дійсно створювати, з одного боку, новітні зразки, які б були цікавими на ринку, а з іншого – безпосередньо задовольняти потреби Міноборони і Генштабу”, – заявила заступник генерального директора “Укроборонпрому” з інновацій Надія Васильєва, яку цитує пресслужба.
З метою пошуку механізмів співпраці “Укробронпром” провів круглий стіл з Міністерством оборони України, Лігою оборонних підприємств та Центром досліджень армії, конверсії та роззброєння. У дискусії взяли участь близько 30 учасників.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас