Rolls-Royce скоротить 9000 робочих місць, щоб заощадити $860 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Rolls-Royce скоротить 9000 робочих місць, щоб заощадити $860 мільйонів

Фондовий ринок
467
Британська компанія Rolls-Royce, що спеціалізується на виробництві обладнання для авіації, суден та енергетики, оголосила про плани скоротити авіаційний підрозділ майже на одну п’яту. В результаті робочі місця можуть втратити 9000 співробітників.
Оскільки багато країн закрили свої кордони через пандемію коронавірусу, унеможлививши міжнародні подорожі по всьому світу, більшість літаків простоює в аеропортах. У зв’язку з невеликою кількістю рейсів немає потреби в додаванні нових літаків в парк авіакомпаній, і відповідно попит на нові двигуни для них значно впав.
Скорочення проводяться в рамках реорганізації всієї компанії, завдяки якій вона має намір домогтися за рік 1,3 мільярда фунтів стерлінгів ($1,6 млрд) економії коштів для пом’якшення наслідків економічного спаду, викликаного коронавірусом.
Rolls-Royce заявила, що скорочення робочих місць в авіаційному підрозділі дозволить їй заощадити 700 мільйонів фунтів стерлінгів ($857 млн). Компанія також проведе фінансову реструктуризацію, щоб знайти додаткові резерви економії.
Повідомляється, що найбільше постраждає підрозділ цивільної авіації Rolls-Royce. Пандемія не вплинула на замовлення оборонних відомств Великобританії і США, і її бізнес в цьому сегменті функціонує як зазвичай.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас