ВР хоче змінити Кодекс про процедури банкрутства для погашення боргів на ринку е/е — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВР хоче змінити Кодекс про процедури банкрутства для погашення боргів на ринку е/е

Казна та Політика
241
Верховна Рада України підтримала за основу законопроект №2390 “Про внесення змін до Кодексу України про процедури банкрутства (щодо заходів, спрямованих на погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електричної енергії)”. За нього проголосували 257 нардепів.
Цей закон регулює особливості оподаткування операцій, пов’язаних з процедурою погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електричної енергії.
“Ухвалення запропонованих змін… забезпечить можливість своєчасної реалізації всіх механізмів погашення заборгованості на ОРЕ, визначених законопроектом “Про заходи, спрямовані на погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електричної енергії”, спрямованих на повне погашення заборгованості на оптовому ринку електроенергії, а також забезпечення умов для постійних розрахунків на новому ринку електричної енергії”, – зазначено в пояснювальній записці.
Нагадаємо, наприкінці квітня Рада схвалила за основу проект закону №2386 “Про заходи, спрямовані на погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електричної енергії”, за який проголосували 258 нардепів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас