Facebook представив безкоштовний сервіс для створення онлайн-магазинів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook представив безкоштовний сервіс для створення онлайн-магазинів

Енергетика
1888
Американська технологічна компанія Facebook 19 травня представила безкоштовний сервіс Facebook Shops для створення онлайн-магазинів у своїх соцмережах Facebook, Instagram і безпосереднього продажу товарів через них.
Про це повідомила пресслужба компанії у своєму офіційному блозі.
У компанії підкреслили, що за допомогою сервісу можна буде обрати продукцію для продажу, налаштувати онлайн-вітрину самого магазину. Згідно з повідомленням, покупці зможуть зв’язуватися з продавцями через Facebook, Messenger, WhatsApp і Instagram. У майбутньому компанія планує зробити доступною функцію здійснення покупки через чат. Сервіс буде доступний користувачам Facebook в найближчі місяці. Instagram Facebook планує влітку представити сервіс для створення онлайн-магазинів в Instagram.
У квітні американська технологічна компанія Facebook представила сервіс для групових відеодзвінків Facebook Rooms. На початку квітня компанія у зв’язку зі зростанням попиту на онлайн-спілкування в умовах пандемії коронавірусної інфекції COVID-19 випустила ПК-версію програми повідомлень Messenger для операційних систем Windows від компанії Microsoft і MacOS від компанії Apple.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас