США посилили санкції проти Huawei, у компанії вважають нові правила неправомірними — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США посилили санкції проти Huawei, у компанії вважають нові правила неправомірними

Фондовий ринок
365
Міністерство торгівлі США оголосило про обмеження, згідно з якими іноземні виробники напівпровідників, що використовують американське ПО і технології, повинні отримувати ліцензію для поставки своєї продукції Huawei. У китайській компанії вважають санкції дискримінаційними, та шукають рішення.
Про це йдеться у офіційній заяві Huawei.
“Це рішення є неправомірним і згубним для багатьох, воно загрожує завдати шкоди галузі в усьому світі.
Це також позначиться на послугах зв’язку для понад 3 млрд людей, котрі користуються продуктами і сервісами Huawei по всьому світу. Щоб атакувати провідну компанію з іншої країни, уряд США свідомо проігнорував інтереси користувачів і клієнтів Huawei. Це суперечить заяві уряду США про те, що ці кроки здійснені задля безпеки мережі”, – йдеться у заяві.
Як повідомляє СNBS, заборона вдарить в першу чергу по тайваньському виробнику мобільних процесорів TSMC, що забезпечує більше 98 відсотків потреб Huawei. Компанія зараз будує завод в США.
Повідомляється, що Huawei всебічно вивчає і перевіряє нове правило і очікує, що воно неминуче позначиться на бізнесі.
“Ми будемо робити все можливе, щоб знайти рішення. Ми віримо, що наші клієнти і постачальники продовжать підтримувати нас і мінімізують вплив цього дискримінаційного правила”, – йдеться у пресрелізі.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас