Volkswagen призупинив постачання нових Golf і Skoda Octavia через помилки в ПЗ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen призупинив постачання нових Golf і Skoda Octavia через помилки в ПЗ

Технології&Авто
333
Volkswagen змушений тимчасово призупинити постачання автомобілів Golf і Skoda Octavia нового покоління у зв’язку з проблемами з програмним забезпеченням.
Про це повідомляє Autonews з посиланням на видання Automotive News.
Продажі машин припинені через помилки в ПЗ в модулі системи eCall – автоматичного екстреного виклику рятувальних служб при аварії — використання якої стало обов’язковим в Європі кілька років тому. Наразі німецький концерн готує кілька великих відкличних кампаній, пов’язаних з несправністю. При цьому автомобілі продовжують випускати, проте поки що не відвантажують їх дилерам.
Нове програмне забезпечення для системи eCall повинне випустити до середини червня. Раніше стало відомо, що Volkswagen може перенести старт продажів електрокара ID.3 нового покоління у зв’язку з “сирим” програмним забезпеченням. Випробувачі моделі регулярно доповідали керівництву про приблизно 300 різних системних помилок, що трапляються щодня. Вони відзначали, що програмне забезпечення було розроблено «у великому поспіху», тому багато систем і їх елементів «не розуміють» один одного, що призводить до численних збоїв і інших складнощів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас