У МОЗ запропонували умови роботи дитсадків під час карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МОЗ запропонували умови роботи дитсадків під час карантину

Особисті фінанси
2469
У Міністерстві охорони здоров’я оприлюднили пропозиції стосовно організації роботи закладів дошкільної освіти на період карантину.
Про це йдеться на сайті Міністерства освіти та науки з посиланням на розпорядження Головного санітарного лікаря України.
Перед початком роботи:
  • працівникам дитячих садочків повинні виміряти температуру. Якщо показники перевищили 37,2 градуси – вихователь до роботи з дітьми не допускається.
  • обов’язковий температурний скринінг мають провести дітям перед входом у садочок. Ранкове приймання дитини проводить вихователь групи поза межами закладу. Батьки чи люди, які супроводжують дитя, повинні бути у захисній масці.
  • кожні 4 години дітям повинні вимірювати температуру із занесенням показників у відповідний журнал. Якщо протягом дня у дитини буде зафіксована температура тіла понад 37,2 градуси, то вона не зможе відвідувати садочок. Натомість вихованця закладу змушені будуть ізолювати з інформування медиків та батьків.
Водночас на вході до закладу має бути облаштоване місце для обробки рук спиртовмісними антисептиками.
На період карантину забороняється використовувати тканинні багаторазові рушники, м’які іграшки та килими з довгим ворсом. Також у приміщені повинні регулярно дезінфікувати поверхні та проводити провітрювання.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас