Біткойн по $75 тисяч та інвестиції в дорогоцінні метали: Кійосакі передрікає смерть долара — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Біткойн по $75 тисяч та інвестиції в дорогоцінні метали: Кійосакі передрікає смерть долара

Особисті фінанси
26847
Автор бестселера “Багатий тато, бідний тато” американський бізнесмен Роберт Кійосакі вважає, що некомпетентність ФРС вбиває економіку США, тому ціна біткойна за три роки зросте до $75 тисяч, повідомляє ForkLog.
Він заявив, що збільшив інвестиції в золото, срібло і біткойни через намір влади США влити трильйони доларів в порятунок пенсійних планів.
Йдеться про ухвалений поки що тільки Палатою представників США законопроєкт про новий стимулювальний пакет для економіки обсягом $3 трлн.
Однак журналісти Forbes звернули увагу, що розділ, що стосується допомоги пенсійним планам, передбачає необмежене виділення коштів.
“Економіка вмирає. ФРС некомпетентна. Далі вливання трильйонів в пенсії. Надія зникає”, – написав Кійосакі.
На його думку, дорогоцінні метали також зростуть в ціні найближчим часом. Золото з нинішніх $1700 за тройську унцію за рік подорожчає до $3000, а срібло — з $17 до $40, але за п’ять років, вважає Кійосакі.
Раніше підприємець заявив, що політика ФРС призведе до смерті долара США, і закликав інвестувати заощадження в біткойни і дорогоцінні метали.
За даними Coinmetrics, до кінця квітня сукупна капіталізація монет біткойнів зросла до $9 млрд. більше половини припадає на стейблкойни простору Ethereum.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас