Всеукраїнська школа онлайн з Ланет.TV: дивіться ТБ онлайн за промокодом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Всеукраїнська школа онлайн з Ланет.TV: дивіться ТБ онлайн за промокодом

Особисті фінанси
190
Віддалене навчання стає зручнішим з онлайн-телебаченням від Ланет.TV
В зв’язку з карантином уже більше місяця українські школярі опановують шкільну програму онлайн. Щодня 40 педагогів проводять уроки онлайн для учнів всієї країни. Разом зі школярами заняття відвідують популярні телеведучі, спортсмени, музиканти, актори тощо, тож онлайн-навчання стало ще цікавішим.
Всеукраїнська школа онлайн з Ланет.TV: дивіться ТБ онлайн за промокодом
Щодня на провідних українських телеканалах транслюються онлайн-заняття з таких дисциплін: англійська мова, українська мова, українська література, зарубіжна література, історія України, математика, біологія, алгебра, геометрія, географія, фізика, хімія. Телепрограма з розкладом уроків доступна в мережі.
Ланет.TV підтримує ініціативу МОН та дбає, аби навчання з ТБ онлайн було максимально вигідним та комфортним. З інтернет ТБ від Ланет.TV уроки онлайн у високій якості стають доступними не лише на екрані телевізора, але й на будь-якому зручному андроїд-пристрої, ноутбуці чи ПК з доступом до мережі.
Мобільність та інтерактивність перегляду зробили телебачення онлайн прекрасною альтернативою звичайному кабельному телебаченню. Дивитися ТБ через Інтернет зручно та економно. Ви отримуєте можливість самостійно керувати переглядом: для користувачів Ланет.TV доступна перемотка відео, можливість ставити відтворення улюблених програм на паузу та ін. На час карантину для користувачів передбачена унікальна можливість: в усіх платних пакетах сервісу Ланет.TV доступна пауза до 2 годин, тож тепер можна не боятися проспати урок чи відволіктися на побутові справи. Функція паузи та перемотки відео назад допоможе повернутися на 2 години назад та повторно переглянути урок у записі.
Всеукраїнська школа онлайн з Ланет.TV: дивіться ТБ онлайн за промокодом
Усім новим користувачам Ланет.TV надає публічний промокод tvpause, з яким ви отримаєте 50 грн на основний та 50 грн — на бонусний рахунок. Цих коштів вистачить, аби замовити пакет /CORE, у якому є всі канали, що транслюють уроки онлайн. Активувати промокод tvpause можна до 01.07.2020.
Досі не знаєте, як підключити Ланет.TV?
  • зареєструйтеся на сайті сервісу або за допомогою додатку;
  • активуйте промокод;
  • оформіть підписку на обраний вами пакет;
  • насолоджуйтеся перевагами ТБ онлайн.
Дивіться онлайн-заняття щодня у будні з 10:00 на телеканалах ПлюсПлюс, 112 Україна, 5 канал, УНІАН, Рада, UA: Культура, UA: Перший, М1, Індиго та ZOOM з Ланет.TV.
Найкращі канали онлайн, детальна телепрограма та можливість керування ефіром — все це та багато іншого можливо з ТБ онлайн від Ланет.TV.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас