Україні вистачить: в Кабміні запропонували почати продаж масок за кордон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україні вистачить: в Кабміні запропонували почати продаж масок за кордон

Казна та Політика
1429
Українські виробники змогли повністю наситити ринок засобами індивідуального захисту, тому розглядається рішення про скорочення заборони на експорт засобів індивідуального захисту.
Про це під час брифінгу повідомив заступник міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тарас Качка.
“За останні два місяці наші виробники змогли наситити внутрішній ринок принаймні що стосується масок, рукавичок, комбінезонів. Для того, щоб прийняти рішення, ми проводимо координацію з усіма органами влади, які були залучені до прийняття рішення про обмеження експорту, в тому числі і для того, щоб ми чітко переконалися, що у нас немає підстав, щоб якось тримати цю заборону експорту і найближчим часом зняти”, – зазначив він.
За словами заступника міністра, за останні кілька місяців служба Держпраці ввела в експлуатацію понад 160 млн масок.
“Днями ми вийдемо на остаточне обговорення рішення про те, що продовжувати заборону експорту після 1 червня недоцільно, побачимо, чи будуть умови для того, щоб скоротити таку заборону. Але, для того, щоб приймати таке рішення, нам потрібен хороший конструктивний діалог”, – додав Качка.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас