Більше можливостей для бізнесу – Укргазбанк розширив умови програми "Доступні кредити 5-7-9%" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більше можливостей для бізнесу – Укргазбанк розширив умови програми "Доступні кредити 5-7-9%"

Особисті фінанси
19
Державний Укргазбанк вже пропонує нові умови програми «Доступні кредити 5-7-9%», що запропонував Уряд для підтримки українського бізнесу та подолання наслідків пандемії.
Тепер отримати фінансову підтримку можуть суб’єкти господарювання з річним доходом до 100 млн грн, а для кредитів на рефінансування існуючої заборгованості до еквіваленту 10 млн євро. Скасовано обмеження щодо кількості працівників для учасників програми.
Максимальна сума кредиту збільшилася вдвічі і тепер становить до 3 млн грн.
Більше можливостей для бізнесу – Укргазбанк розширив умови програми "Доступні кредити 5-7-9%"
Нові умови вже діють в усіх відділеннях Банку.
Особливу увагу та лояльні умови ми пропонуємо, звісно, тим, хто бореться із COVID-19, а це – виробники лікарських засобів, медичних виробів і медичного обладнання. Такі клієнти вже можуть розраховувати на процентну ставку 3% річних.
Тож, що змінилося у програмі? Якщо раніше підприємці могли розраховувати виключно на кредитування придбання та ремонту основних засобів, то тепер це також:
  • кредитування комерційної нерухомості, франчайзингу, поповнення обігових коштів, які необхідні для запуску інвестиційного проекту;
  • фінансування заходів із запобігання розповсюдження короновірусної інфекції та ліквідації її наслідків;
  • покриття постійних витрат, що не залежать від обсягів виробництва (зарплати працівників, орендні і комунальні платежі, податки та інші витрати, необхідні для збереження підприємництва);
  • рефінансування кредитів клієнтів, що постраждали через негативні тенденції в економіці (пільговий період погашення тіла кредиту до кінця 2020 року, компенсаційна ставка до 31.03.2021 року складе 0% – всі проценти за цей період будуть компенсуватись державою, максимальна сума кредиту не обмежена).
    Незмінними залишилися компенсаційні ставки для учасників програми, які беруть кредити для реалізації інвестиційних проектів – 5, 7 та 9% річних.
Наразі вже 170 українських підприємців отримали кредити на підтримку та розвиток свого бізнесу за програмою «Доступні кредити 5-7-9%» в Укргазбанк.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас