Кредобанк святкує 30 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредобанк святкує 30 років

Особисті фінанси
22
Кредобанк святкує 30 років
14 травня Кредобанк святкує 30 років. Це три десятиліття глобальних і локальних викликів, які переживала зокрема і банківська сфера. Кредобанк — один з найнадійніших банків на українському ринку. Ми залишаємось надійним партнером для приватних клієнтів та бізнесу.
Сьогодні Кредобанк входить до ТОП-20 банків України за величиною активів, Національний Банк визначив Кредобанк як системно важливий банк, а видання Forbes нагородило першим місцем в рейтингу найжиттєздатніших банків України (2015 рік). Саме виконання амбітних цілей дозволяє отримувати високі фінансові показники та визнання, як серед клієнтів, так і експертів ринку.
«Для нас це особлива можливість нагадати про те, чого ми спільно з нашими партнерами та клієнтами досягли за ці 30 років. А цього було багато. Ми є для вас надійним партнером, ми є клієнтоорієнтованим банком. Але при цьому не забуваємо про соціальну підтримку наших громадян. Саме тому ми допомагаємо сьогодні лікарням і залишаємось частиною спільноти Львова та України», — зауважив у своєму привітанні в.о. голови правління Кредобанку Яцек Шугаєв.
Сьогодні Кредобанк це також:
  • 88 відділень по всій території України;
  • Понад 520 тисяч роздрібних клієнтів та 53 тисячі юридичних осіб;
  • 538 млн грн прибуток банку в 2019 році;
  • 11,6 млрд грн виданих кредитів (2019 рік). З яких 6,6 млрд грн — юридичним особам і 5,6 млрд грн — іпотека, автокредитування та інші споживчі кредити;
Всі ці досягнення можливі завдяки людям, які професійно та відповідально виконують свої обов’язки. Сьогодні в Кредобанку працює більше 2 100 осіб. А середня тривалість роботи в банку 6,9 місяців.
Стратегічною метою Кредобанку є місце в ТОП-7 банків у роздрібному кредитуванні, та підтримка темпів
зростання, які вдвічі вищі за середні у банківському секторі, а також уніфікована якість обслуговування у
всіх відділеннях та дистанційних каналах. Місія банку — бути надійним фінансовим партнером для клієнтів
і привабливим роботодавцем для працівників.
Зі святом!
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас