Альфа-Банк Україна – серед лідерів банківського ринку в рейтингу "Фінансовий Оскар 2019" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна – серед лідерів банківського ринку в рейтингу "Фінансовий Оскар 2019"

Особисті фінанси
17
Ділове медіа БІЗНЕС традиційно опублікувало результати голосування, яке визначило лідерів банківського ринку в 2019 році в рамках проекту «Фінансовий Оскар». Альфа-Банк Україна отримав перше місце в номінації «Драйвер споживання» за здобутки у споживчому кредитуванні, друге місце – в номінації «Вибір населення» за лідерські позиції в залученні депозитів, а також увійшов до ТОП-3 банків з найкращим мобільним банкінгом.
Альфа-Банк Україна є незмінним лідером з кредитування населення, що з року в рік підтверджує динаміка зростання портфеля кредитів фізичних осіб і рейтинги українських видань. Зростає і довіра вкладників: за результатами минулого року приріст депозитів фізосіб становив 15,8%.
Також Альфа-Банк Україна величезну увагу приділяє активному розвитку й оновленню мобільного банку Alfa-Mobile Ukraine, який є одним з кращих банківських мобільних додатків України. Сьогодні більше половини клієнтів банку є діджитал-активними і користуються онлайн-каналами обслуговування Альфа-Банку Україна.
Крім того, Альфа-Банк Україна відзначений у номінаціях «Банк на кожен день», «Партнер великого бізнесу» та «Лідер карткового ринку».
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас