Гуляти компаніями до 8 осіб і збиратися вчотирьох у кафе: що дозволено — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гуляти компаніями до 8 осіб і збиратися вчотирьох у кафе: що дозволено

Особисті фінанси
999
Уряд вирішив пом’якшити обмеження щодо перебування людей на свіжому повітрі.
Що можна – прогулюватися парками можна буде компанією до 8 осіб після технічних доопрацювань відповідної урядової постанови та набрання чинності.
Про це прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив у своєму Телеграмі.
“Після запуску першого етапу виходу з карантину уряд працював над можливістю послаблення ще деяких обмежень. Шукаючи баланс між втомою людей від карантину і недопущенням спалаху хвороби, ми вирішили пом’якшити обмеження щодо перебування людей на свіжому повітрі. Прогулюватися парками можна буде компанією до 8 осіб, а сидіти за столом на літніх майданчиках зможуть четверо», – написав Шмигаль.
КМУ в середу на засіданні вніс зміни до постанови № 211 від 11 березня 2020 року, якою дозволив пересування вулицями в групі до 8 осіб і перебування в ресторанах за столом чотирьом особам.

Довідка Finance.ua

  • Президент України Володимир Зеленський заявив, що кожен наступний етап пом’якшення залежить від показників захворюваності COVID-19 і завантаженості лікарень.
  • Другий етап пом’якшення карантину в Україні заплановано на 22 травня і торкнеться ще кількох сфер життя. Він зазначив, що пом’якшити карантинні заходи планують, зокрема, щодо спортивних змагань, роботи готелів і проведення зовнішнього незалежного оцінювання.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас