Apple стане першою компанією Кремнієвої долини, яка поверне співробітників в офіс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple стане першою компанією Кремнієвої долини, яка поверне співробітників в офіс

Фондовий ринок
431
В рамках першого етапу повторного відкриття Apple вже повернула деяких працівників, чиї завдання не можуть бути виконані віддалено.
Про це повідомляє Bloomberg.
Apple повідомила співробітникам, що ті можуть повернутися в офіси по всьому світу, починаючи з липня, хоча стан цих планів, мабуть, ненадійний і буде коливатися в залежності від мінливого статусу держав, штатів і місцевих розпоряджень. Менеджери Apple, як повідомляється, почали інформувати співробітників, до якої фазі повторного відкриття вони відносяться, і чи очікується, що вони будуть присутні щодня або тільки протягом періодів часу.
Групи працівників, які, швидше за все, виявляться на перших хвилях, включають ті, які зосереджені на управлінні центрами обробки даних, розгортанні програмного забезпечення, продажах та тестуванні і розробці обладнання, що вимагає доступу до локальних лабораторій Apple.
Розробники програмного забезпечення Apple, швидше за все, повернуться пізніше, оскільки їх робота може виконуватися віддалено з набагато меншою кількістю проблем.
Apple заявила, що ініціює процес відкриття деяких роздрібних магазинів в районах, які вона визначила як безпечні. В магазинах будуть використовуватися такі запобіжні заходи, як перевірки температури і обмежена кількість клієнтів, які можуть перебувати всередині.
Ці повторні відкриття дозволили б деяким клієнтам, чиї пристрої застрягли в закритих ремонтних майстернях з березня, забрати свої пристрої.
У той же час директор з інфекційних захворювань США доктор Ентоні Фаучи заявив, що занадто швидке відкриття виробництв може викликати більше випадків коронавірусу.
У вівторок Фаучи сказав членам Сенату: «Я стурбований тим, що якщо деякі райони — міста, штати або щось ще — передчасно відкриються, ми почнемо бачити маленькі сплески, які можуть перетворитися в спалахи. Існує реальний ризик того, що ви спровокуєте спалах, який ви, можливо, не зможете контролювати».
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас