Як зміняться ціни на авто після карантину - експерт дав відповідь — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як зміняться ціни на авто після карантину - експерт дав відповідь

Особисті фінанси
5486
Гендиректор асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко розповів про стан ринку під час карантину і про те, як зміниться попит на авто.
“Люди купували машини, але в основному шляхом генеральної довіреності – коли людина виписує покупцю довіреність представляти свої інтереси. Але ця схема досить небезпечна, тому що продавець залишається власником автомобіля. Він може, наприклад, померти, і з’являться спадкоємці; або розлучитися, і дружина зажадає розділу, і так далі. Зараз не думаю, що буде проблема з реєстрацією. Дійсно, буде велика завантаженість сервісних центрів МВС, тому що накопичився відкладений попит”, – розповів він.
Назаренко розповів, як зміниться попит і ціни на автомобілі найближчим часом.

Вигідні картки для автолюбителів 🚗

“Я прогнозую збільшення попиту. Якщо подивитися на Європу, то там були такі люди car-free, які вважали за краще громадський транспорт і боролися за екологію. Але зараз навіть такі люди купують собі авто, тому що громадський транспорт небезпечний під час пандемії. Що стосується цін, я думаю, що на б/у машини ціни можуть трохи впасти, але на нові авто ціни не зміняться”, – сказав він.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас