ПУМБ – переможець у номінації "Опора МСБ" рейтингу "Фінансовий Оскар"! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ – переможець у номінації "Опора МСБ" рейтингу "Фінансовий Оскар"!

Кредит&Депозит
75
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) посів лідируючі позиції у ряді номінацій рейтингу «Фінансовий Оскар» за підсумками 2019 року.
Так, почесне 1-е місце за досягнення у сфері кредитування й обслуговування малого та середнього бізнесу банк зайняв у номінації «Опора МСБ». З року в рік ПУМБ демонструє значні досягнення у роботі з сегментом МСБ, який є одним з найпотужніших напрямків у банку.
Крім того, банк увійшов у ТОП-5 номінації «Аграрний банк» за високі результати і активність у сфері підтримки та фінансування проектів агросектору та став другим банком у сфері споживчого кредитування у номінації «Драйвер споживання».
Вже традиційно щовесни видання «БІЗНЕС» оцінює та визначає лідерів фінансового ринку, об’єднуючи їх у рейтингу. Переможці визначаються у два етапи. На першому – претенденти відбираються експертами, виходячи з їх фінансових показників за минулий період, на другому – шляхом відкритого голосування на сайті видання, де кожен бажаючий, спираючись на свій досвід та знання ринку, може віддати свій голос за той чи інший банк.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас