Forward Bank отримав бронзу Фінансового Оскара — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forward Bank отримав бронзу Фінансового Оскара

Особисті фінанси
17
Український діловий тижневик «БІЗНЕС» визначив Лідерів банківського ринку України в ході проведення рейтингу «Фінансовий Оскар». Так, Forward Bank посів 3 місце в номінації «Драйвер споживання» за лідерські позиції у сфері споживчого кредитування, що на 5 позицій вище, ніж у 2017 році.
Forward Bank є експертом у споживчому кредитуванні населення вже більше 10 років, пропонуючи українцям цільові кредити, кредитні картки та кредити готівкою.
«Минулий рік був дуже ефективним як для Forward Bank, так і для банківської системи України. Але, так званий, «чорний лебідь 2020» різко змінив ситуацію – банки стали опрацьовувати кризисні стратегії бізнесу. Раніше інтернет-банк – це було скоріше nice to have, тепер якщо фінансова установа не має повноцінного мобільного додатку, вона просто не спроможна працювати надалі в роздрібному бізнесі. Зокрема, 90% всіх клієнтських операцій Forward Bank було переведено в Forward online, в якому наші клієнти мають можливість оформлювати та обслуговувати кредити, відкривати та поповнювати депозити, здійснювати перекази, сплачувати комуналку, тощо. А закриття торговельних центрів на період карантину дозволило Forward Bank оперативно вдвічі збільшити кількість партнерів – інтернет-магазинів і не зупиняти видачу цільових кредитів», – сказав Андрій Кисельов, Голова Правління Forward Bank.
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас