У Кабміні розповіли, за рахунок чого реалізують стимулювання малого бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кабміні розповіли, за рахунок чого реалізують стимулювання малого бізнесу

Казна та Політика
3396
Міністр економіки Ігор Петрашко заявив, що стимулювання малого та середнього бізнесу буде реалізовано за рахунок адаптивного карантину, антикризових заходів та інфраструктури підтримки.
Про це він сказав під час наради з обговорення антикризових ініціатив щодо підтримки малого та середнього бізнесу.
“Стимулювання малого і середнього бізнесу буде реалізовано за рахунок адаптивного карантину, антикризових заходів та інфраструктури підтримки.
Ми бачимо для МСБ більший доступ до фінансів, більш легкий доступ до ринків і меншу регуляцію”, – заявив Петрашко.
За його словами, довгострокова стратегія розвитку держави буде базуватися на сприянні розвитку сегмента малого та середнього предприним тельства.
“Я розумію, що через коронакризу малий і середній бізнес виявилися в скрутному становищі. І наша підтримка вкрай важлива. Адже це створення і збереження значної кількості робочих місць, запорука зростання економіки. Саме підприємці формують середній клас, який є рушійною силою позитивних змін в усіх сферах”, – в свою чергу заявив Шмигаль.
По його словами, Кабмін почав реалізовувати програми такої підтримки. Зокрема, мова йде про оновлену програму кредитування “5-7-9” і програмі “Нові гроші”, орієнтовані на збереження на створення нових робочих місць.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас