Саакашвілі отримав посаду: Зеленський підписав указ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі отримав посаду: Зеленський підписав указ

Казна та Політика
2251
Президент України Володимир Зеленський призначив ексголову Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі головою виконавчого комітету Національної ради реформ. Відповідний указ був оприлюднений у четвер, 7 травня, повідомляє пресслужба Офісу президента.
“Щиро вітаю Міхеїла Ніколозовича з новим відповідальним викликом. Вірю, що він зможе надати імпульс Національній раді реформ і допоможе у здійсненні важливих змін у житті країни”, – сказав Зеленський.
До складу Нацради реформ крім Саакашвілі також входять Голова Верховної Ради, прем’єр-міністр України, перший віцепрем’єр, віцепрем’єри та інші члени Кабінету Міністрів, які очолюють міністерства – за погодженням з прем’єр-міністром, Секретар Ради національної безпеки і оборони, керівник Офісу президента, а також голова Виконавчого комітету реформ і його заступник.
Останнім був призначений Олександр Ольшанський – український підприємець, президент холдингу Internet Invest Group, а також громадський діяч в галузі інформаційних технологій.
Крім того, за погодженням до Ради входять голова Нацбанку, голови комітетів Верховної Ради України, чотири представники від громадських об’єднань.
Згідно з Положенням Нацради, голова її виконавчого комітету, зокрема, “забезпечує виконання завдань” комітетом з окремих напрямків реформ. Також він представляє комітет у взаємодії з іншими допоміжними органами і службами, створеними Президентом України, держорганами, місцевою владою, партіями та іншими організаціями. Цим же органам і організаціям він “представляє рішення Нацради реформ”.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас