Uber готується інвестувати кошти в популярний сервіс оренди електросамокатів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber готується інвестувати кошти в популярний сервіс оренди електросамокатів

Фондовий ринок
364
Uber розглядає можливість вкласти гроші в розвиток іншого виду транспорту. Райдшерингова компанія веде переговори щодо інвестування 170 мільйонів доларів у сервіс оренди електросамокатів Lime.
Переговори відбуваються в момент, коли бізнес Lime призупинився на тлі пандемії коронавірусу, про що повідомляє PYMNTS із покликанням на інформацію TheInformation.com.
У листі до співробітників генеральний директор Lime Бред Бао зазначив, що змушений звільнити 80 працівників або 13% штату через негативні наслідки коронавірусу для бізнесу.
Майже за одну ніч усе змінилося для нашої компанії. Напередодні пандемії ми перейшли безпрецедентний рубіж, ставши першою компанією мікромобільних операцій, що досягла прибутковості. Однак через пандемію ми змушені були призупинити діяльність на 99% ринків у всьому світі, щоб підтримати глобальні зусилля зменшити темпи поширення коронавірусу, – заявив Бред Бао.
Однак у Lime були проблеми ще до пандемії. У січні компанія звільнила 14% свого персоналу (близько 100 осіб) і припинила діяльність на десятках ринків, щоб заощадити гроші.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас