Virgin Galactic і NASA створять апарати для приватних польотів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Virgin Galactic і NASA створять апарати для приватних польотів

Технології&Авто
285
Virgin Galactic і її дочірня компанія The Spaceship Company оголосили сьогодні про підписання Угоди про космічний акт з НАСА з метою сприяння розвитку високошвидкісних технологій.
Угода про космічний акт призначена для того, щоб сприяти і розвивати співробітництво між НАСА, Virgin Galactic і компанією Spaceship з метою просування зусиль Сполучених Штатів з виробництва технічно здійсненних апаратів з високим Мах для застосування в цивільних цілях.
Virgin Galactic вважає, що вона може використовувати свою надійну платформу передових технологій, значні можливості проектування і виробництва, а також тисячі годин льотних випробувань для розробки додаткових аерокосмічних додатків.
Разом зі своїми галузевими партнерами Virgin Galactic прагне розробити транспортний засіб для наступного покоління безпечних і ефективних високошвидкісних авіаперевезень, приділяючи особливу увагу досвіду роботи з клієнтами та екологічній відповідальності. Джордж Уайтсайдс, генеральний директор Virgin Galactic Holdings, сказав:
“Це початок важливого партнерства між Virgin Galactic і The Spaceship Company, яке буде підтримувати майбутній розвиток авіаційних технологій. Унікальний досвід та інноваційна технологічна платформа Virgin Galactic, у співпраці з історичними можливостями НАСА та інших державних установ, дозволять просунути нові технічні кроки, які підвищать конкурентоспроможність США. Ми розглядаємо це як галузь із величезним потенціалом зростання, в яку ми будемо продовжувати інвестувати, поряд з нашими комерційними космічними польотами”.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас