ПриватБанк впроваджує антикризові програми підтримки медичного та аграрного бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк впроваджує антикризові програми підтримки медичного та аграрного бізнесу

Кредит&Депозит
426
ПриватБанк ввів піврічне відстрочення погашення основної суми кредиту для малого агробізнесу і відстрочку на три місяці з кредитуванням під 3% річних для виробників медтоварів.
Про це повідомила пресслужба банку.
“З початку травня ПриватБанк запровадив особливий пільговий режим фінансування окремих галузей бізнесу, за яким малий агробізнес отримає піврічну відстрочку погашення основної суми кредиту, а виробники лікарських засобів, медичних виробів та обладнання – відстрочку на три місяці та кредитування всього під 3% річних. За антикризовими проєктами рефінансування раніше наданих позик на розвиток бізнесу відстрочка діятиме до кінця 2020 року”, – ідеться в повідомленні.
ПриватБанк також розширив кредитування за програмою “5-7-9”:
  • максимальна сума кредиту становить 3 млн грн замість 1,5 млн, як було раніше;
  • пільгові кредити можуть отримувати підприємці та малий бізнес з загальним річним доходом до 100 млн грн;
  • отримати фінансування за програмою “5-7-9” можна за будь-яким з таких кредитних продуктів банку як інвестиційний кредит, КУБ із заставою, кредит на придбання основних засобів, а також бізнес-іпотеку та відновлювальні кредитні лінії на суму до 25% від вартості фінансування інвестиційного проєкту.
Нагадаємо, Кабмін розширив можливості програми «Доступні кредити 5-7-9%». До програми додали кредитування оборотного капіталу (до 3 млн грн, під 3% річних, терміном до 2 років) та додали кредити на рефінансування (до 3 млн грн, під 0% річних до 31 березня 2021 року і терміном до 5 років).

Довідка Finance.ua

  • Державна кредитна програма «Доступні кредити 5-7-9%» запроваджена за ініціативи Президента України з метою спрощення доступу мікро- та малого бізнесу до банківського кредитування.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас