Креді Агріколь Банк визнаний одним з ТОП-25 найкращих роботодавців України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Креді Агріколь Банк визнаний одним з ТОП-25 найкращих роботодавців України

Особисті фінанси
36
Креді Агріколь Банк визнаний одним з ТОП-25 найкращих роботодавців України за версією видання «Власть денег». Результати сформовані на основі оцінки якості робочих місць, надійності, ефективності заходів, вжитих у зв’язку з пандемією Covid-19, а також можливостей для професійного та кар’єрного зростання працівників у нових обставинах.
«Що вам варто знати про Креді Агріколь Банк як роботодавця? Це дружня сім’я, наші стіни – це дуже тепла корпоративна культура, де багато підтримки, спільних інтересів, де єдині цілі і досягнення, поразки і труднощі. У нашої команди чудові лідери, які надихають власним прикладом і енергією, транслюють цю теплу та відкриту корпоративну культуру всім 2400 колегам. Наша команда – це потужна сила, яка працює за будь-яких умов на спільне майбутнє. Банк, зі свого боку, дуже багато інвестує у своїх людей – ми щиро дбаємо про те, щоб створити хороші соціальні пакети, гарні робочі місця, щоб ростити крутих професіоналів і покращувати добробут співробітників, ми створюємо дозвілля та можливості для розширення кругозору. Зараз, у час потужного шторму, спричиненого Covid-19, ми понад усе прагнемо дати нашим людям впевненість у тому, що вони можуть покладатися на Креді Агріколь. На рівні з Групою ми випустили маніфест про гарантії для всіх співробітників: збереження робочих місць, зарплатні, всіх соцвиплат тощо. І ми пишаємося тим, що маємо таку людяну позицію і можливості для її реального втілення», ― коментує Олена Урусова, директор з персоналу Креді Агріколь Банку.
До речі, Креді Агріколь уже кілька років серед найкращих компаній для роботи: минулого року банк двічі відзначений в числі ТОП-20 роботодавців України: за версією видання «Власть денег» та за результатами дослідження HeadHunter Україна.
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас