Криза не завада: Офіс Президента хоче створити спортивні об’єкти-«магніти» в регіонах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Криза не завада: Офіс Президента хоче створити спортивні об’єкти-«магніти» в регіонах

Казна та Політика
527
В Україні розпочинається державний проект зі створення в кожній області об’єкта спортивної інфраструктури, присвяченого видатному сучасному спортсмену чи спортсменам з цього регіону. Робоча назва проекту «Україна – чемпіон!».
Про це йдеться на сайті Президнета.
Про це повідомив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак на традиційній селекторній нараді з головами обласних державних адміністрацій. У зустрічі взяли участь міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт, а також призер Олімпійських ігор і народний депутат Жан Беленюк, радник керівника Офісу Президента з питань спорту Олена Говорова та член парламентського Комітету з питань молоді і спорту Ольга Саладуха.
«Це буде культова споруда, поруч з якою буде музей. Ми хочемо створити сучасну історію наших спортивних героїв, спортивних легенд», – сказав керівник Офісу Президента.
Андрій Єрмак додав, що цей проект необхідно реалізувати протягом року.
«Дуже важливо – і я хочу це підкреслити, – щоб ми вшанували людей, які ще живі, які сьогодні ще мають можливість отримати увагу та пошану від суспільства й держави», – зазначив він.
Андрій Єрмак уточнив, що такі споруди повинні стати «магнітами», які вплинуть на розвиток у регіоні не лише спорту, а й таких сфер, як туризм.
«Давайте дивитися в майбутнє. Сподіваємося, що спільними зусиллями ми переможемо епідемію й будемо рухатися далі. Спорт є невід’ємною частиною життя українців, нашими спортсменами захоплюються в усьому світі», – наголосив він.
Керівник Офісу Президента ініціював створення робочої групи, що займатиметься збором пропозицій від керівництва областей щодо об’єктів, які включать до проекту, та імен спортсменів для їхнього вшанування.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас