Кличко запевнив, що цього року відремонтують 1000 кілометрів доріг у столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко запевнив, що цього року відремонтують 1000 кілометрів доріг у столиці

Казна та Політика
813
Столичні дорожники не припиняли працювати під час обмежень. Активні роботи тривають сьогодні на всіх ключових об’єктах.
Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання ЗМІ.
«Ми ремонтуємо 14 мостів та шляхопроводів столиці. Триває капітальний ремонт на 9 вулицях. На 12-ти – середній ремонт. Це вулиці, які не оновлювали по 30-40 років! Активно триває капремонт на проспекті Степана Бандери. На тиждень швидше, ніж планували, оновили ділянки між вулицею Йорданською і шляхопроводом на вулиці Богатирській. І розпочали наступний етап – ремонт на ділянці шляхопроводу на перетині з проспектом Героїв Сталінграда», – повідомив мер Києва.
За його словами, будівельники паралельно завершують оновлення двох шляхопроводів – на перетині вулиці Богатирської та Оболонського проспекту. Та на перетині Богатирської з проспектом Степана Бандери.
На Борщагівському шляхопроводі розпочали другий етап ремонту. Там зараз перекритий рух у напрямку Кільцевої дороги. А проїзд у бік центру відкритий усіма трьома смугам, що вже капітально відремонтували.
«Завершується і реконструкція вулиці Туполєва. Тривають роботи на проспекті Любомира Гузара. На вулицях Покровській, Пушкінській, Золотоворітській, Микільсько-Ботанічній. Зазначу, що цього року ми подолаємо цифру у 1000 км відремонтованих доріг у столиці. Нагадаю, доріг у нас 1 667 км. А ще – двори, міжквартальні проїзди, мости і розв’язки. Тому, нам ще є над чим працювати. І ми це робимо», – підкреслив Віталій Кличко.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас