Печерський суд не захотів звільняти голову "ПриватБанку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Печерський суд не захотів звільняти голову "ПриватБанку"

Фондовий ринок
524
Печерський районний суд Києва відмовився задовольнити позов “первинної профспілкової організації співробітників “ПриватБанку”, яка вимагала від наглядової ради банку звільнити голову правління Петра Крумханзла.
За даними видання, наприкінці листопада Печерський райсуд Києва відкрив провадження за позовом первинної профспілкової організації співробітників “ПриватБанку” до всіх дев’яти членів Наглядової ради банку про визнання трудових контрактів недійсними.
Серед відповідачів – Мінфін і Кабмін (призначив наглядову раду “Приватбанку”). Як третя особа в справі фігурує НБУ (погодив склад наглядової ради “Приватбанку”) і Генпрокуратура.
Підготовче судове засідання призначено на 27 січня 2020 року.
Згідно з реєстром юросіб, “Первинна профспілкова організація співробітників головного офісу АТ КБ “ПриватБанк” була зареєстрована в червні 2019 року, в серпні з її назви прибрали причетність членів до головного офісу “ПриватБанку”.
Головою організації вказано Максима Вікторовича Шевченка. Людина з таким же ПІБ відома як працівник “ПриватБанку” з 2002 року, останнім часом займався стягненням боргів.
Нагадаємо, 18 квітня 2019 року Окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов Ігоря Коломойського до Національного банку України та Кабінету Міністрів України про неправомірність націоналізації Приватбанку.
Після цього Міністерство фінансів України заявило, що не погоджується з рішенням Окружного суду Києва за позовом Коломойського, пов’язаного з націоналізацією банку, і готується до подання апеляційної скарги.
За матеріалами:
Finbalance
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас