ASUS надав 5 років гарантії на деякі моделі професійних моніторів ProArt — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ASUS надав 5 років гарантії на деякі моделі професійних моніторів ProArt

Фондовий ринок
296
Компанія ASUS оголосила про те, що на монітори ProArt серій PA та PQ, придбані користувачами в регіоні EMEA (Європа, Близький Схід і Африка), після реєстрації поширюється всебічна п’ятирічна гарантія.
Про це пише itechua.com
Дисплеї ProArt спеціально розроблені для творців візуального контенту, що працюють у різних професійних сферах, включаючи виробництво фільмів, 3D-дизайн, цифрову фотографію і багато іншого.
Дисплей розроблений з урахуванням конкретних вимог, з акцентом на надання максимальних робочих характеристик за рахунок застосування новітніх технологій. З моніторами ProArt ASUS виступає піонером в підтримці нової специфікації DisplayHDR 1.1, першої в галузі повністю відкритого стандарту, що визначає якість дисплеїв з високим динамічним діапазоном (HDR). Затверджена зовсім недавно асоціацією VESA, специфікація DisplayHDR 1.1 означає відповідність пристроїв серії ProArt високим стандартам якості, в тому числі з точки зору підтримки максимальної яскравості і розширеної колірної гами.
Найсучасніші технології: підсвічування на міні-світлодіодах, OLED-панелі, технологія ASUS Smart HDR з Dolby Vision, HDR-10, HLG HDR і багато інших. Монітори ASUS ProArt відрізняються гранично високою точністю передачі кольору, що дозволяє авторам зосередитися на своєму баченні і його реалізації.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас