Від сьогодні в Києві дозволили продавати фастфуд і "каву на винос" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Від сьогодні в Києві дозволили продавати фастфуд і "каву на винос"

Особисті фінанси
603
Від сьогодні в Києві дозволили продавати чай і каву на винос, а також фастфуд. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу КМДА.
“У Києві затвердили вимоги до реалізації “швидкої” їжі в МАФах і чайних та кавових напоїв на винос в умовах протиепідемічних обмежень. Опубліковано відповідне розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації”, – йдеться в повідомленні.
У розпорядженні КМДА від 4 травня зазначено, що відтепер, з 5 травня, в Києві може відновитися продаж фастфуду в МАФах, а також продаж кави на винос з дотриманням протиепідемічних вимог.
“У розпорядженні йдеться про стаціонарні та пересувні тимчасові споруди закритого типу. Тобто такі, де приготування здійснюється всередині – без доступу споживачів. Продаж повинен здійснюватися “на винос”, споживання їжі та напоїв на місці продажу не допускається”, – зазначено в повідомленні.
Відзначається, що продаж їжі і напоїв повинні відбуватися через спеціальне віконце для видачі.
“На входах в МАФи повинні бути диспенсери з антисептиками, забезпечено наявність одноразових серветок, рукавичок для відвідувачів. Також в МАФах повинні дотримуватися протиепідемічних вимог і дезінфекційних заходів, таких як: масочний режим, щоденна термометрія персоналу, організація безпечного збирання використаних засобів індивідуального захисту та їх утилізація, забезпечення дотримання дистанції як мінімум 1,5 метри і т.д.”, – додали в пресслужбі.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас